Yunanistan Deprem - 8oduwejnb68i3m

Saat 1204te meydana gelen deprem yerin 162 kilometre derinliğinde. Türkiyeden de hissedildi AFAD ve Kandilli Rasathanesi Girit Adasında 63 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini duyurdu.


Yunanistan Dan Kritik Deprem Aciklamasi 10 000 Bina Tehlike Altinda Son Dakika Dunya Haberleri

AFAD verilerine göre 662 kilometre derinlikte 63 siddetinde meydana gelen.

Yunanistan deprem. Yunanistandaki deprem Türkiyeden de hissedildi. Deprem İzmir başta olmak üzere Ege kıyılarında hissedildi. Atina Jeodinamik Enstitüsü yerel saatle 0917deki sarsıntının yerin 10 kilometre derinliğinde meydana geldiğini belirtti.

Yunanistanda 59 büyüklüğünde deprem meydana geldi. 19 hours agoYUNANİSTANın Lasithi şehrinde meydana gelen 63 büyüklüğündeki deprem İzmir ve Muğlada da hissesildi. Deprem saat 1224te gerçekleşirken derinlik ise 10 kilometre olarak açıklandı.

Merkez üssü Giritin güneyindeki Arvis bölgesi olan depremin tüm. Avrupa Akdeniz Sismoloji Merkezi EMSC Yunanistanın Girit Adasında 63 büyüklüğünde bir deprem in meydana geldiğini bildirdi. Yunanistanda Atinadan 400 kilometre uzaklıktaki Larissa kentine 25 kilometre mesafede bugün saat 1216da 59 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Sarsıntı Datçada da hissedildi. 19 hours agoDeprem saat 1224 siralarinda Yunanistanin Lasithi sehrinde meydana geldi. Sarsıntı nedeniyle kısa süreli tedirginlik yaşandı.

EMSC depremin büyüklüğünü ilk. Yunanistanın Girit Adasında 62 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Yer sarsıntısı Türkiye kıyılarında da hissedildi.

AFAD verilerine göre 662 kilometre derinlikte 63 siddetinde meydana gelen deprem Yunanistana komsu olan. Reuterstan edinilen son dakika haberde depremin büyüklüğü 6. Deprem aralarında Denizlinin de olduğu Ege Bölgesindeki tüm.

Yunanistanın Girit Adasında 65 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem Atinada bile hissedildi. Afet ve Acil Durum Müdürlüğü Deprem Dairesi verilerine göre Yunanistanın Lasithi şehrinde saat 1224te Richter ölçeğine göre 63 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

19 hours agoYunanistanda 63 büyüklüğünde deprem. 19 hours agoYunanistandaki deprem İzmirde hissedildi Yunanistanın Lasithi kentinde meydana gelen 63 büyüklüğündeki deprem İzmirde de hissedildi. 18 hours agoYunanistanın Lasithi kentinde meydana gelen 63 büyüklüğündeki deprem Ege Bölgesi genelinde olduğu gibi Denizlide de hissedildi.

19 hours agoDeprem saat 1224 sıralarında Yunanistanın Lasithi şehrinde meydana geldi. Bu 63lük deprem tarihte olan büyük depremlere göre. EMSC depremin büyüklüğünü ilk olarak 62 olarak açıklarken daha sonra 63 olarak güncelledi.

19 hours agoAvrupa Akdeniz Sismoloji Merkezi EMSC Yunanistanın Girit Adasında 6 3 büyüklüğünde bir depremin meydana geldiğini bildirdi. Merkez üssü Yunanistanın Lasithi kenti olan deprem 63 büyüklüğünde kaydedildi. Yunanistanın güneyinde yer alan Girit Adasında 58 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

19 hours agoYunanistanın Girit Adasında 63 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremin Türkiyeden de hissedildiği aktarıldı. Deprem saat 1224 sıralarında Yunanistanın Lasithi şehrinde meydana geldi.

Depremin Türkiyeden de hissedildiği belirtildi. Yunanistanın Heraklion kentinde yerin yaklaşık 776 kilometre derinliğinde saat 1834de 41 büyüklüğünde deprem kaydedildi. Yunanistanın Girit Adasında 62 büyüklüğünde deprem meydana geldiği.

Yunanistanda 63 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Larisa bölgesinde saat 1316da meydana gelen deprem Atinanın bazı bölgelerinde hissedildi. Girit açıklarında 63 büyüklüğünde şiddetli bir deprem meydana geldi.

AFAD ise depremin şiddetini 57 olarak açıkladı. Yunanistanın Girit Adasındaki Lasithi bölgesinde 63 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Yunan basınında yer alan haberlerde.

27 Eylül 2021 Pazartesi 0942. 17 hours agoBurası Yunanistan için de Türkiye için de en kritik en büyük depremler oluşturabilecek bir mekanizmaya sahip. Depremin Türkiyeden de hissedildiği belirtildi.

Titreşim Rodos ve Santorini ve Türkiyeden de hissedildi. 19 hours agoDeprem saat 1224 siralarinda Yunanistanin Lasithi sehrinde meydana geldi. AFAD verilerine göre 662 kilometre derinlikte 63 şiddetinde meydana gelen deprem çevre ülkelerden.

Kandilli Rasathanesinin verilerine göre Doğu Akdenizde bulunan Girit Adası açıklarında 63 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Aydın ve Muğladan da hissedilen deprem vatandaşlarda panik oluşturduDeprem Denizlinin bazı ilçelerinde de hissedildi. Yunanistan ın Girit Adasında deprem Son depremler.

Yunanistanın Girit Adasında 65 büyüklüğünde deprem. Avrupa Akdeniz Sismoloji Merkezi depremin şiddetinin 60 olarak açıkladı. çok çok küçük.

19 hours agoYunanistanda şiddetli deprem. Yunanistanın güneyinde yer alan Girit Adasında saat 0917 itibarıyla şiddetli bir deprem meydana geldi. Depremin Türkiyeden de hissedildiği aktarıldı.

AFAD verilerine göre 662 kilometre derinlikte 63 şiddetinde meydana gelen deprem çevre ülkelerden de hissedildi. AFAD verilerine göre 662 kilometre derinlikte 63 şiddetinde meydana gelen deprem Yunanistana komşu. Deprem saat 1224 sıralarında Yunanistanın Lasithi şehrinde meydana geldi.

20 hours agoYunanistanda son dönemde artan depremlere bir yenisi eklendi. 20 hours agoDepremin Türkiyeden de hissedildiği belirtildi. İnsanlar panik içinde sokaklara döküldü.

Avrupa Akdeniz Sismoloji Merkezi EMSC Yunanistanın Girit adasında 65 büyüklüğünde bir. Afet ve Acil Durum Yönetiminin AFAD internet sitesinde yer alan bilgiye göre 1224te meydana gelen deprem 662 kilometre derinlikte kaydedildi. Yunanistanın Girit Adasında şiddetli deprem meydana geldi.


8oduwejnb68i3m


7ufssjs1ixwilm


Deprem Sonrasi Yunanistan Dan Kritik Aciklama Haberler Son Dakika


Son Dakika Yunanistan Da Siddetli Deprem Son Dakika Haberler


Yunanistan In Girit Adasi Nda 6 0 Buyuklugunde Deprem 1 Olu 9 Yarali Son Depremler Son Dakika Dunya Haberleri Ntv Haber


Deprem Komsuyu Da Vurdu Yunanistan Da Da Binalar Yikildi


Deprem Yunanistan Tarafini Boyle Vurdu Guncel Odatv


Son Dakika Haberi Yunanistan Da 6 2 Buyuklugunde Deprem Son Dakika Dunya Haberleri Ntv Haber


Iupiupsgd8 Jlm


Dsmq0u0ezsd1mm


Wnxxoas3o G3om


Aksu Tv On Twitter Yunanistan Da 6 2 Buyuklugunde Deprem Https T Co 54jitedxws


Ql6woogdda Tlm


1kbpaaaz3yvddm


Pwh3awk6 U3dfm


Yunanistan Da Buyuk Deprem Prof Dr Ersoy Turkiye Ye Yakin En Tehlikeli Yer


Nslprzcctbnqlm


Dpszufun Axb6m


Son Dakika Yunanistan Da Deprem 6 Ile Sarsildi Guncel Haberler Milliyet

LihatTutupKomentar